TFM methode

De TFM Methode is niet nieuw. Ruim dertig jaar geleden werd deze bewegingstherapie bedacht door een Zwitser in samenwerking met een Amerikaanse arts. Al dertig jaar lang zijn vele vrouwen en mannen hun overtollige centimeters en kilo’s met deze methode kwijt geraakt.


De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op het doen van oefeningen in een verwarmde cabine.


Het resultaat is beduidend centimeterverlies, een strakker figuur en duidelijke afname van cellulitis. De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer.


Centraal staat hier de actieve bewegingstherapie.

In de door infrarood stralers verwarmde Powerfit cabine voert u liggend een doelgericht en verantwoord oefenprogramma uit.

Dit programma wordt afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd.

De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor wordt de afbraak van vetreserves geactiveerd.


Intensieve oefeningen hebben al na ongeveer 10 sessies, van een half uur, twee keer per week,

het grandioze effect dat u centimeters verliest op de plaatsen die u wenst.

De oefeningen zijn niet zwaar en worden afgestemd op uw lichamelijke conditie.

Rug en gewrichten worden ontzien doordat alle oefeningen liggend worden uitgevoerd. Na verloop van tijd kunnen de oefeningen worden verzwaard. Hierdoor blijft het resultaat optimaal.

Als u de PowerFit cabines blijft gebruiken zal de conditie en figuur op peil blijven.

Mannen, vrouwen en kinderen (vanaf 9 jaar - onder begeleiding van een volwassene) zijn welkom. Wij hebben speciale programma’s voor zwangere vrouwen, rugpatiënten en revaliderende personen. Ook als u atletisch bent en bij ons oefensessies doet om fysiek veelzijdiger te worden, dan hebben wij speciale programma’s voor u. Iedereen krijgt een steeds een aan zijn behoeften aangepast programma.